torsdag 29 mars 2012

I väntans tider

Nu väntar vi i vår släkt ca 2 veckor kvar till bebisen Jelverton(arbetsnamnet) kommer ut. Mamma Anna skall arbeta denna veckan, sen är det vila och väntan.

 Ingen gissar på könet och ingen vet. Farmor och farfar ( jag och Bosse) vi pratar ofta om prinsessan av någon konstig anledning.
 Kusin Elton gick under arbetsnamnet Gunlög. Inte heller det namnet så skönklingande.


 Ja nu är det spännande. Här tränar de blivande föräldrarna på att vara faddrar åt lille Elton, I st Birgitta kyrka i Götegorgs hamninlopp.

Carpe Diem kram alla.

måndag 26 mars 2012

Nu njuter jag

Visst är det skönt med den ljumma vårluften, och bara dra in ett långt andetag av vårluft.  Bilden ovan är från Gran Canaria. Vi har haft Elton här i helgen det är så kul och det ger så mycket energi.

 Han har fått en ny älsklingsrätt och det är Möllers vienerkorv stekt i tärningar med omelett. Och en rätt som han bara avskyr och det är kokt torsk med äggsås.

 Jag skall kolla med Catrin om det gick ner någon fisk i dag ( det blev lite över). Jag han är mitt energiknippe morfars pojk på dagen men på natten duger bara mormor. Nu skall vi få rätsida på mina plödsliga svimningsataacker.

Mitt blodtryck låg i dag på i sittande  på 110/60. en anledning till att jag svimmar när jag reser mig snabbt, jag har skrämt en och annan men jag känner min kropp och vet när det sker. Nu skall jag minska en blodtycktablett.

Kram till er alla och Carpe Diem.

söndag 18 mars 2012

Här kommer lite bilder FRÅN PLAYA AMADORES

Hej alla nu har jag lagt in lite bilder från Playa Amadores. Först lte fåglar vid poolkanten i skymningen.

Bosse äter lite god mat. Tyvärr smakade inget gott för mig, förutom frukt och den var god. Tur att det finns resurser att ta på mig.

Man skulle ha vitaminer efter vatengympan och så blev det vi ett par tillfällen, här i form av Cava. Jag var med vid 6 tillfällen av 6 möjliga. Det är så skönt att få röra sig obehindrat i vattnet.
 Här är bubbelpoolen integrerad i poolen, såå häftigt.

Här är den karakteristiska vyn från Playa Amadores med sand importerad från Caribien för 6-7 år sedan.
Här är fasaden på hotellet även den spektakulär. Ja vi hade en underbar vecka med 25 gr varmt och sol. vi sov solade var på massage bubbelpool talassobad. Vi kunde inte klaga på något. Nu är det vanlig vecka igen. I går var det 30 35 och bröllopsfest hos Catrin och Peter. Tack för en rolig fest. Jag som gillar att trendspana insåg att det är rätt tillfälle att kolla kläd och hårmode bland dessa underbara människor. Här fanns modefolk och musikfolk frisörer och stylister och många underbara unga människor, en indiska på besök i Göteborg en par engelsmän.
 Kram alla Carpe DIEM. 

söndag 11 mars 2012

Ja  då ligger jag här i infinitypolen, det har jag aldrig gjort förut. Det är häftigt. Kram och ha det så gott alla mina vänner.

onsdag 7 mars 2012

Glada nyheter

Så här glada blev far och son när doktor Bergman berättade att modersvulsten krympt till hälften enligt CT. Skämt åt sido det är ett annat foto när de skall mäta styrka och visa vem som är starkast. Det var länge sedan pappan lyfte sin son, nu är det sonen som lyfter pappan.

 Jag skall till baka till doktorn om 8 veckor, för att röntga mig och träffa doktorn.
 Det är  en lättnad att få besked att den krympt.

 Så nu är det Spanienlandet som hägrar inom snar framtid. Jag hoppas att jag klarar mig från förkylningar och influensor. Jag har inte orkat att skriva på ett tag, jag har varit så trött så jag har somnat hur lätt som helst och inte haft någon kraft att skriva.

Men jag skall skärpa mej. Jag lovar om inte så skall jag ge en rapport från Spanienlandet.
Carpe Diem alla underbara vänner som jag kan lita på.