söndag 20 maj 2012

Äntligen värme

Å då kom värmen äntligen, så skönt. Själv skall jag påbörja en ny cystostatikabehandling och strålbehandling nästa vecka. Det är bara att gilla läget och hoppas att det biter på det onda. Kram på er alla och carpe diem.

3 kommentarer:

  1. Ja nu jäklar vad man njutit av solen idag.....undras om man njuter inatt eller om man är lite bränd?
    Du är så tapper, önskar jag bodde närma så jag kunde finnas till hands å följa med dej någon gång!
    Läste lite snabbt att det bara var att GRILLA läget.......är nog lite hungrig! Hoppas att du åxå är det så att du får krafter till den här omgången!
    Äter du fortfarande goda kolhydrater? Jag har gjort en rabarberpaj idag å det var flera år sen för min diabetes har inte vart så förtjust i sånt. Nu har jag bara lite diabetes å utan medicin så jag äter lite sånt nu å njuuuuuuter!
    Ja du Puman..........ha det bäst så hörs vi........många carpa diemmar tillbaka!
    Kraaaaaaaaam Sanna

    SvaraRadera
  2. Tack för klippningen i måndags. Det är alltid lika roligt att få en pratstund med dig. Jag hoppas så att behandlingarna går bra nu och att du återfår aptiten och kan ta ett glas vin till. Fortsätt att kämpa och vara tålmodig precis som du varit hela tiden, det kommer att ge resultat även om det tar tid.

    Kram Tanja

    SvaraRadera
  3. Ett nytt försök,har skrivit flera ggr,men det har "försvunnit".
    Katrin gjorde mig så fin i håret igår,hon är så gullig!Nu bär det snart av på stort släktkalas,kul,kul! Krya på dig och kämpa så de svarta cellerna ger sig! Hoppas att du snart kan njuta av mat och vin igen.Tänker på dig massor!Kram från Pia.S

    SvaraRadera