tisdag 1 maj 2012

Bebisen mitt andra barn barn


Nu har vi blivit farmor och farrfar till en bedårande prinsessa. Hon föddes 03.40 den 30 april. Hon vägde 2600g och var 47 cm lång. Förlossningen gick bra efter igångsättning morgonen den 29 april. Hon är så lik sin mamma. Vi vick se ett kort i går på Anna när hon var nyfödd.

7 kommentarer:

  1. Grattis farmor till den nya familjemedlemmen!
    Kramar från Sören

    SvaraRadera
  2. Välkommen till världen=)
    Kram Sari

    SvaraRadera
  3. Å äntligen...........som vi väntat! Grattttttiiiiiiiisssssssss! Å ha det bäst! Kraaaaaam Pumafarmor från Sanna

    SvaraRadera
  4. Grattis till Farmor och Farfar till er prinsessa. Och mormor och morfar till en prins inte dåligt. Energikramar från Eja och Bertil

    SvaraRadera
  5. GRATTIS Farmor och Farfar till er prinsessa. Och Mormor och Morfar till en prins ,inte dåligt.Kram på er från Eja och Bertil

    SvaraRadera
  6. Åh,grattis!! Det är så underbart med dessa små liv!Har fullt upp med mina tre barnbarn och dom ger mig så mycket tillbaka!
    Ha det jättebäst!
    Massor av kramar
    Ankie

    SvaraRadera
  7. Grattis till det nya lilla livet. Du kommer att bli världens värsting till Farmor! Fantastiskt vad vi människor kan åstadkomma.. Skapa Liv! Jag slutar aldrig att förundras av detta mirakel. Hoppas du får snusa och gosa så mycket du vill med henne.
    Hade en fin förmiddag idag då jag träffade min fotvårdstjej, som har gått igenom samma som dig, men är på banan igen. Starka tjejer är ni, som jag tycker så mycket om. Vi ses snart!
    Kraaaaaaaaaaam Git

    SvaraRadera